Basic lux frontfoto

Basic Lux Serien

Indvendige døre i god dansk håndværker kvalitet til fornuftige priser

Basic Lux – Indvendige glatte døre hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Glatte døre behøves ikke at være “pap”døre fra lavpris byggemarkedet – vores glatte døre er opbygget i en kraftig sandwich konstruktion med overflade i 8 mm modstanddygtig MDF, og dørene er malet med 2 x lak i RAL 9010.
Som alle vore indvendige døre er de lakeret i bund og top, så fugt har sværere ved at trække op i bunden på døre monteret ud til badeværelser.
Dørene er beslået med 3 stk. hvide hamborghængsler (se mere under detaljer) og blød anslagsliste / tætningsliste er standard.

Dette er dørserien til det moderne minimalistiske byggeri, hvor der bliver stillet store krav til kvaliteten af de indvendige glatte døre.

Kan naturligvis også leveres i specialmål og farver.

Karmene er fremstillet af 34 mm knastren fyrretræ der både er lamineret og fingersamlet og derfor særdeles stærke og stabile karme.
Se mere under detaljer.
Karme males med 2 x lak og skal de bruges til indfugning, kan vi tilbyde at male lidt ind på bagsiden.
Karme over 130 mm laves med en 22 mm tilsætning til fuld karmbredde.

Der tilbydes bundstykker i lakeret bøg – som standard i 90 mm, men kan også leveres op til 130 mm. Egebundsykker kan tilvælges.

Vælger man døre uden bundstykke er der 24 mm luft under dørpladen, hvilket kan reguleres ved at afkorte sidekarmene til ønsket luft.

Vore glatte  døre er alene i kraft af vægten på ca 25 kg. særdeles lyddæmpende, men ønsker man ekstra lyddæmpning kan vi tilbyde ekstra lyddæmpende materiale inden i dørene, ligesom døre uden bundstykke kan tilbydes med en nedfaldsliste under dørpladen der klapper ned nr dørene lukkes.