Basic lux frontfoto

Basic Lux Serien

Indvendige døre i god dansk håndværker kvalitet til fornuftige priser

Basic Lux – Indvendige glatte døre hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Glatte døre behøves ikke at være “pap”døre fra lavpris byggemarkedet – vores glatte døre er opbygget i en kraftig sandwich konstruktion med overflade i 8 mm modstanddygtig MDF, og dørene er malet med 2 x lak i RAL 9010.
Som alle vore indvendige døre er de lakeret i bund og top, så fugt har sværere ved at trække op i bunden på døre monteret ud til badeværelser.
dørene er beslået med 3 kraftige special fremstillede hængsler og blød anslagsliste / tætningsliste er standard

Dette er dørserien til det moderne minimalistiske byggeri, hvor der bliver stillet store krav til kvaliteten af de indvendige glatte døre

Kan naturligvis også leveres i specialmål og farver
Karmsystemet er som standard en 90 mm hvid omviklet fyrgrundkarm, hvortil vi tilpasser en tilsætning til netop din karmbredde. Dette giver en unik fleksililitet og karmene er som standard altid hvid lidt ind på bagsiden, så vore indvendige døre kan altid bruges til indfugning.
Der tilbydes bundstykker i lakeret bøg – som standard i 90 mm passende til grundkarmen man kan også leveres op til 130 mm. Egebundsykker kan tilvælges

Vælger man døre uden bundstykke er der 24 mm luft under dørpladen, hvilket kan reguleres ved at afkorte sidekarmene til ønsket luft.

Vore glatte  døre er alene i kraft af vægten på ca 25 kg. særdeles lyddæmpende, men ønsker man ekstra lyddæmpning kan vi tilbyde ekstra lyddæmpende materiale inden i dørene, ligesom døre uden bundstykke kan tilbydes med en nedfaldsliste under dørpladen der klapper ned nr dørene lukkes.