Fyldning hovedfoto

Profil Line – Fyldningsserie

Den kendte og traditionsrige nostalgiske indvendige dør – i ny og mere moderne udgave.

Profil Line fyldningserien – indvendige døre i topkvalitet – produceret i Danmark

Profil Line døre i fyldings serien er indvendige fyldingsdøre opbygget som vore øvrige indvendige døre i en kraftig sandwichkonstruktion med overflade i 8 mm modstandsdygtig MDF, hvori selve fyldingsdesignet udfræses
Dette giver en fantastisk fleksiblitet med hensyn til fyldingsdesignet

Vi tilbyder denne fyldingsdør serie som standard i hvidmalet RAL 9010, men kan naturligvis også tilbyde dørene i specialfarver – også evt. i højglans lakeret.
En anden og eksklusiv mulighed er overflade i massiv eg eller mahogni.

dørene er som altid beslået med 3 kraftige specialfremstillede hængsler, men der er altid mulighed for specialløsninger, som hamborghængsler eller skjulte hængsler. Man skal dog ikke vælge en anden hængseltype på grund af kvaliteten, men grundet stil,  idet vore egne standard hængsler til indvendige døre er særdeles kraftige.

Dørene tilbydes naturligvis også som skydedøre samt glasdøre og sprossedøre – også 3- og 4 fløjede elementer.

Fyldingsdøre kan som fremstilles op til 123 x 248 cm. i dørplademål, men i glatte udgaver kan vi i visse tilfælde tilbyde endnu højere og bredere døre.

Karmsystemet er som standard en 90 mm hvid omviklet fyrgrundkarm, hvortil vi tilpasser en tilsætning til netop din karmbredde. Dette giver en unik fleksililitet og karmene er som standard altid hvid lidt ind på bagsiden, så vore indvendige døre kan altid bruges til indfugning.
Der tilbydes bundstykker i lakeret bøg – som standard i 90 mm passende til grundkarmen man kan også leveres op til 130 mm. Egebundsykker kan tilvælges

Vælger man døre uden bundstykke er der 24 mm luft under dørpladen, hvilket kan reguleres ved at afkorte sidekarmene til ønsket luft.