Fyldning hovedfoto

Profil Line – Fyldningsserie

Den kendte og traditionsrige nostalgiske indvendige dør – i ny og mere moderne udgave.

Profil Line fyldningserien – indvendige døre i topkvalitet – produceret i Danmark

Profil Line døre i fyldings serien er indvendige fyldingsdøre opbygget som vore øvrige indvendige døre i en kraftig sandwichkonstruktion med overflade i 8 mm modstandsdygtig MDF, hvori selve fyldingsdesignet udfræses
Dette giver en fantastisk fleksiblitet med hensyn til fyldingsdesignet

Vi tilbyder denne fyldingsdør serie som standard i hvidmalet RAL 9010, men kan naturligvis også tilbyde dørene i specialfarver – også evt. i højglans lakeret.
En anden og eksklusiv mulighed er overflade i massiv eg eller mahogni.

Dørene er som standard beslået med 3 stk. kraftige hvide hamborghængsler, men der er også mulighed for at tilvælge specialhængsler, som messinghængsler eller skjulte hængsler – se mere under detaljer.

Man skal dog ikke vælge en anden hængseltype på grund af kvaliteten, men grundet stil,  idet vore egne standard hængsler til indvendige døre er særdeles kraftige.

Dørene tilbydes naturligvis også som skydedøre samt glasdøre og sprossedøre – også 3- og 4 fløjede elementer.

Fyldingsdøre kan fremstilles op til 113 x 245 cm. i dørplademål, men i glatte udgaver kan vi i visse tilfælde tilbyde endnu højere og bredere døre.

Karmene er fremstillet af 34 mm knastren fyrretræ der både er lamineret og fingersamlet og derfor særdeles stærke og stabile karme.
Se mere under detaljer.

Karme males med 2 x lak og skal de bruges til indfugning, kan vi tilbyde at male lidt ind på bagsiden.
Karme over 130 mm laves med en 22 mm tilsætning til fuld karmbredde.

Der tilbydes bundstykker i lakeret bøg – som standard i 90 mm, men kan også leveres op til 130 mm. Egebundsykker kan tilvælges

Vælger man døre uden bundstykke er der 24 mm luft under dørpladen, hvilket kan reguleres ved at afkorte sidekarmene til ønsket luft.