Her vist i fyldning 4F dannebrog, men kan leveres i alle design

BD30 branddør – her vist med fyldning 4F dannebrog, men kan leveres i alle design

Branddøre BD30 entredøre

Hele Profil Line serien – både de glatte og fyldingsdørene – leveres som BD30 godkendte branddøre.

 

BD30 branddørene er derfor særdeles anvendelige som entredøre – opgangsdøre, især som fyldingsdøre, i etageejendomme og mellem hus og lukket garage. Ikke nok med at branddørene er BD30 godkendte – de kan også anvendes som klimadør til at modstå de temperaturforskelle, der typisk optræder i kolde opgange og varme lejligheder eller kølige garager og varme rum. Det garanterer vi.

Modsat det andre kalder “klimadøre” hvor der er temperaturbegrænsning på 20 gr. så har vi ingen temperaturbegrænsning i forhold til stabiliteten på dørpladen.

Branddørene er naturligvis som standard med tætningsliste i karmen

Og du får hele fleksibiliteten i Profil Line serien med. Vælg mellem specialstørrelser, forskellige fyldingsdesigns, farver, overflader samt design profiler fra hele Profil Line serien. Dette gælder dog ikke glasdøre, da de ikke er godkendte til branddøre.

Udover fleksibiliteten sikrer Profil Line seriens konstruktion en særdeles god lyddæmpning. Laboratorietest viser, at godkendte BD30 branddøre i Profil Line serien er testet til at holde  34dB – og da branddørene er opbygget med rockwool brandbatts som indlæg har dørene en særdeles god isoleringsevne.

Sikkerhed
Hængslerne, som er monteret på branddørene, er med metalplade på bagsiden af karmen for højere stabilitet og sikkerhed, ligesom slutblikket er ekstra forstærket. Selve låsekassen er som standard en Boda 565

Du kan også vælge at besøge en af vores forhandlere og se hvor mange muligheder, du har, når du skal vælge branddøren, som netop passer til dit projekt.